Kasten op maat Aalst | Kies voor maatkasten van de Kastmakers »

Project Aalst

Van tv-meubel tot keukenkasten in Aalst.

Voor deze woning in Aalst mochten we de hele benedenverdieping voorzien van maatkasten. In de keuken creëerden we een strakke, bijna volledig gesloten wandkast over de hele lengte. Ook het werkblad met verzonken spoelbak is maatwerk. Voor de woonruimte maakten we een even strak, zwevend tv-meubel om de prachtige houten vloer volledig tot zijn recht te laten komen. In dezelfde stijl volgde er nog een opbergmeubel voor de eetkamer.

kasten op maat Aalst
maatkasten Aalst

Kasten op maat, Aalst en omstreken.

Hou je ook zo van orde en overzicht? Een vaste plek voor alle spullen van het hele gezin? Je wil wellicht bepaalde spullen mooi uitstallen. Andere wil je net verbergen, hoe praktisch en onmisbaar ze ook zijn voor je dagelijkse leven. Voor al je opbergbehoeften heb je de juiste oplossing nodig. En iemand die je idee tot uitvoering kan brengen. Daarmee helpen wij jou graag. Ben je op zoek naar een vakman met ervaring voor jouw kasten op maat? Aalst is waar je woont? Hallo, Kastmakers Johan en Tom, tot jouw dienst! Ons atelier is in Poesele, tussen Aalter en Gent, en wij creëren graag jouw maatkasten.

Alle soorten maatkasten.

Boekenkasten, dressings, kasten onder de trap, kleerkasten op maat, wandmeubels voor in de woonruimte of je bureau, tv-meubels, maatkasten voor de kinderkamer, keukenkasten, kasten die eruit springen of kasten die net volledig opgaan in jouw interieur … Your wish is our command. Weet je al goed hoe je droomkast eruit moet zien? Of sta je voor een echte uitdaging? Wij denken graag mee over de beste opbergoplossing voor jouw ruimte en spullen. Na een eerste kennismaking, waarbij we naar jouw wensen luisteren, meten we de ruimte waar jouw maatkast moet komen perfect op. Afhankelijk van de stijl en je budget kies je daarna een van onze kwalitatieve houtsoorten. Daarna schieten we écht in actie. In ons atelier toveren we onze schets om in echte, unieke meubelstukken. Daarna installeren we jouw kast vakkundig en voorzichtig in jouw woning. Wil je een kast op maat laten maken? Reken op Kastmakers. Of je nu woont in Gent, Brugge, Kortrijk, Waregem of Aalst, kasten op maat, daar zorgen de Kastmakers voor.

Wordt jouw project ons volgende?

In meer dan 20 jaar maakten we talloze kasten op maat. Aalst en omstreken zijn bezaaid met verborgen parels van ons maatwerk. In klassieke en moderne woningen mochten we aan de slag om functionele, stijlvolle meubels te ontwerpen, volledig volgens de wensen van onze klanten. Wil jij ook praktische opbergsystemen op maat, in één of verschillende ruimtes van je woning? Nodig ons uit voor een kennismaking, een woordje uitleg over onze manier van werken en de opbergoplossingen die we jou kunnen bieden.