Kasten op maat Brugge | Kies voor maatkasten van de Kastmakers »

Project Brugge

Tv-meubel op maat in Brugge.

Voor deze woning in Brugge creëerden we een strak tv-meubel dat perfect aansluit bij het huidige interieur. Bovendien biedt de zwevende maatkast heel wat opbergruimte en komt de prachtige vloer volledig tot zijn recht.

Kasten op maat, Brugge en omstreken.

Wil je jouw woning (her)inrichten en daarbij zo praktisch mogelijk te werk gaan zonder te hoeven inperken op de stijl en uitstraling van je woning? Kies dan voor kasten op maat. Hiermee benut je de ruimtes optimaal en creëer je rust en overzicht doorheen je volledige woning.

Voor al jouw opbergwensen en meer heb je natuurlijk de juiste oplossing nodig. En iemand die je helpt om jouw idee in werkelijkheid te brengen. Ben je dus op zoek naar een expert voor jouw kasten op maat? Brugge en omstreken is waar je woont? Kastmakers Johan en Tom tot jouw dienst! In ons atelier in Poesele, tussen Aalter en Gent, gaan wij aan de slag om jouw droomkast op maat te maken.

Maatkasten voor elk interieur.

Inloopkasten op maat, boekenkasten, tv-meubels, bureaukasten, kleerkasten, wandmeubels, keukenkasten, … Kastmakers Johan en Tom staan voor je klaar. Weet je al precies hoe jouw droomkast eruit moet zien, volledig tot in de puntjes? Of heb je nog geen flauw idee? Geen probleem. Samen met jou slaan we de handen in elkaar om tot de beste oplossing voor jouw ruimte en spullen te komen.

Na een eerste kennismakingsgesprek, waarbij we zorgvuldig naar jouw wensen en noden luisteren, meten we de ruimte waar jouw maatkast moet komen op. Op basis van de gewenste stijl en je budget kan je dan kiezen uit een van onze kwalitatieve houtsoorten. Daarna begint het échte werk. In onze atelier wordt jouw schets omgetoverd tot hoogwaardige, unieke meubelstukken. Tot slot plaatsen we jouw maatkast in jouw woning met de nodige precisie en vakmanschap. Wil je een kast op maat laten maken? Dan ben je bij Kastmakers aan het juiste adres. Of je nu woont in Aalst, Gent, Kortrijk, Waregem of Brugge, wij zorgen voor jouw kasten op maat.

Klaar voor jouw droomkast op maat?

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kastmakers de geknipte partner voor jouw kasten op maat in Brugge en omstreken. Eerder mochten we onze skills al bovenhalen in zowel klassieke als moderne woningen om praktische én stijlvolle meubels te ontwerpen, volledig in lijn met de noden en wensen van onze klanten. Droom jij ook van praktische opbergoplossingen op maat van je woning? Neem gerust contact op met ons en we komen graag langs om te luisteren naar jouw wensen. Na ons kennismakingsgesprek bezorgen we jou een offerte op maat.