Kasten op maat Gent | Vakkundig maatwerk door de Kastmakers »

Project Gent

Maatwerk in Gent.

De eigenaars van een woning in Gent waren op zoek naar allerlei meubels op maat om hun interieur te perfectioneren. Wij mochten aan de slag met houten planken en voorzagen de keukenkasten en -eiland, TV-meubel, toilet en badkamer. Een mooi totaalplaatje!

Kasten op maat, Gent en omstreken.

Sommige spullen wil je mooi kunnen uitstallen, andere wil je dan weer net verbergen. Hoezeer ze je het leven ook vergemakkelijken, ze zijn een doorn in het oog. Wil je alles netjes organiseren? Een vaste plek voor de spullen van elk gezinslid? Een wandkast in de leefruimte? Of een boekenkast op maat van je hele boekencollectie? Een ergonomische berging, of maatkasten in je keuken om het kokkerellen nog aangenamer te maken? Wat je ook zoekt: wij helpen jou graag met opbergoplossingen op maat. Ben je op zoek naar een professional voor jouw kasten op maat? Gent is waar je woont? Hallo, Kastmakers Johan en Tom, tot jouw dienst! Vanuit ons atelier in Poesele, tussen Aalter en Gent, produceren wij met plezier en precisie jouw maatkasten.

Wordt jouw project ons volgende?

In meer dan 20 jaar maakten we verschillende kasten op maat. Gent en omstreken zitten vol verborgen parels van ons maatwerk. Zowel in klassieke als moderne woningen gingen we al aan de slag om functionele, stijlvolle meubels te ontwerpen, volledig volgens de wensen van onze klanten. Wil je ook een kast op maat laten maken? Neem contact op en we komen graag langs voor een kennismaking. We geven je een woordje uitleg over onze manier van werken en denken meteen mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw opberguitdagingen. Heb je al een idee over hoe jouw kast eruit moet zien? Heb je zelf al een schets op papier gezet? Geen probleem: jouw wens is ons bevel.

Hoe gaan we te werk? Na een eerste kennismaking, waarbij we naar jouw wensen luisteren, meten we de ruimte waar jouw maatkast moet komen perfect op. Afhankelijk van de stijl en je budget kies je daarna een van onze kwalitatieve houtsoorten. Daarna schieten we écht in actie. In ons atelier toveren we onze schets om in unieke meubelstukken. Daarna plaatsen we jouw kast vakkundig en met de nodige voorzichtigheid in jouw woning.

Maatkasten voor elke ruimte en stijl.

De Kastmakers, dat zijn wij, Johan en Tom. We hebben één gemeenschappelijk doel, als broers en als partners: samen dromen realiseren. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast op maat, een dressing op maat van jouw kledingcollectie, keukenkasten om de keuken van je dromen realiteit te zien worden, een tv-meubel op maat van jouw Blu-ray-collectie, kasten om de ruimte onder de trap volledig te benutten of gelijk welke andere soort kast … wij brengen graag jouw maatkasten tot leven. Kies je voor Kastmakers, dan kies je voor kwalitatief werk van echte vakmannen. Of je nu woont in Aalst, Brugge, Kortrijk, Waregem of Gent, kasten op maat, daar zorgen de Kastmakers voor.