Kasten op maat Kortrijk | Ga voor maatkasten van de Kastmakers »

Project Kortrijk

Welnessruimte in Kortrijk

In deze woning in Kortrijk sloegen we de handen in elkaar met de klant en gingen we op zoek naar de ideale oplossing. Het resultaat? Een stijlvol en sfeervolle welnessruimte die het nodige comfort biedt.

Kasten op maat in regio Kortrijk.

Ben je op zoek naar een kast die jouw woning en interieur naar een hoger niveau tilt? Dan is een maatkast de ideale oplossing voor jou! Met een kast op maat maak je optimaal gebruik van de oppervlakte van jouw ruimte, en zorg je er ook voor dat deze helemaal in lijn ligt met de huidige inrichting van jouw interieur. Een kast op maat laten maken, die ook nog eens perfect aansluit op jouw interieur, daarvoor moet je bij Kastmakers zijn. Woon je in de regio van Kortrijk en ben je op zoek naar de juiste partner voor jouw kasten op maat? Kastmakers Johan en Tom, aangenaam! Vanuit onze creatieve werkplek in Poesele, tussen Aalter en Gent, nemen wij jouw maatkasten onder handen.

You name it, we make it!

Of je nu op zoek bent naar een dressing op maat, een boekenkast op maat, keukenkasten waarmee jouw droomkeuken werkelijkheid wordt, tv-meubels op maat van jouw filmcollectie of gelijk welke andere soort maatkast … you name it, we make it!

Wil je kasten op maat laten maken in Kortrijk en omstreken? Dan ben je bij Kastmakers aan het juiste adres. Ook als je in de regio’s Aalst, Brugge, Gent of Waregem woont, kan je steeds rekenen op het vakmanschap van Kastmakers.

Reken op Kastmakers.

Al meer dan 20 jaar maken we kasten op maat alsof ze voor onszelf zouden zijn. Kortrijk is de regio waar je woont? Kastmakers Johan en Tom staan voor je klaar. Wil je maatkasten laten maken, volledig in de stijl van je interieur? Waar wacht je nog op? Nodig ons uit voor een eerste kennismaking, een woordje uitleg over onze werkwijze en wat Kastmakers precies voor jou kan betekenen.