Kasten op maat Waregem | Kies voor maatkasten van de Kastmakers »

Project Waregem

Tv-meubels en bureaumeubels op maat in Waregem.

In deze woning in Waregem werd er gekozen voor een houten invulling van het interieur. Hiervoor maakten we een tv-meubel op maat, voorzien van voldoende opbergruimte, en een bureaumeubel over de hele lengte van de ruimte.

tv kast op maat waregem
waregem bureau op maat
waregem bureaumeubel op maat

Kasten op maat in Waregem en omstreken.

Je wil een kast op maat laten maken, maar je bent nog op zoek naar de geschikte vakmannen voor jouw project? Kastmakers Johan en Tom gaan de uitdaging graag aan! Dankzij jarenlange ervaring en expertise is Kastmakers de perfecte partner voor jouw kasten op maat in Waregem. Ons atelier bevindt zich in Poesele, tussen Aalter en Gent, waar jouw droomkast werkelijkheid wordt.

Ga voor jouw droominterieur.

Van boekenkasten op maat tot kleerkasten op maat, tv-meubels op maat, badkamermeubels op maat, halkasten op maat, buffetkasten op maat, wandkasten op maat, … Wij zorgen ervoor! Heb je een duidelijke visie over hoe jouw droomkast eruit moet zien? Of sta je voor een echte uitdaging? Samen met jou gaan we op zoek naar de beste opbergoplossing voor jouw project.

Hoe gaan wij precies te werk? Na een eerste kennismaking, waarbij we gaan luisteren wat jouw wensen en noden zijn, meten we de ruimte waar jouw kast moet komen nauwkeurig op. Daarna kan je kiezen uit een van onze kwalitatieve houtsoorten op basis van de stijl en je budget. In ons atelier is waar het echte werk begint. Hier zetten we onze schets om in echte, kwalitatieve meubelstukken. Daarna installeren we jouw kast in jouw woning. Of je nu woont in Aalst, Gent, Brugge, Kortrijk of Waregem, kasten op maat maken, dat is waar de Kastmakers goed in zijn.

Kastmakers staat voor je klaar.

In meer dan 20 jaar maakten we heel wat kasten op maat in verschillende soorten en stijlen, ook in Waregem en omstreken. Van klassieke tot moderne woningen, telkens zetten we ons volledig in om functionele en stijlvolle meubels te produceren die volledig voldoen aan de wensen van onze klanten. Wordt jouw project ons volgende? Maak een afspraak en wij komen bij je langs voor een kennismaking, een extra woordje uitleg over hoe wij te werk gaan en de opbergoplossingen die we jou kunnen bieden.